صفحه اصلی » راهنما » فرم های اطلاعاتی
جستجو
تعریف هزینه ها
[ چهارشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۰ ]
تعریف هزینه ها
در سمت راست صفحه اصلی با مراجعه به منوی اطلاعات و کلیک بر روی هزینه ها این صفحه باز می شود: در این قسمت می توانیم هزینه های جاری را تعریف نماییم. به عنوان مثال: آب،...  
تعریف پرسنل
[ چهارشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۰ ]
تعریف پرسنل
  در سمت راست صفحه اصلی با مراجعه به منوی اطلاعات و کلیک بر روی پرسنل این صفحه باز می شود:   در این پنجره این امکان را خواهید داشت که پرسنل(کارمندان) فست فود،...  
تعریف کالاها و مواد اولیه
[ چهارشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۰ ]
تعریف کالاها و مواد اولیه
در سمت راست صفحه اصلی با مراجعه به منوی اطلاعات و کلیک بر روی کالاها و مواد اولیه این صفحه باز می شود در این پنجره این امکان را خواهید داشت که کالاهای مورد نیاز...  
تعریف پیک
[ یکشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۰ ]
تعریف پیک
در سمت راست صفحه اصلی با مراجعه به منوی اطلاعات و کلیک بر روی پیک ها این صفحه باز می شود:      در این بخش می توانید مشخصات فردی و قراردادی هر پیک را وارد...  
تعریف مشترکین
[ یکشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۰ ]
تعریف مشترکین
  در مراکز عرضه غذاها (رستوران، فست فود، کافی شاپ و ...) 3 نوع مختلف مشتری وجود دارند:         میزهای موجود در سالن غذاخوری (صرف غذا بر سر میز...  
تعریف غذا
[ چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ ]
تعریف غذا
با مراجعه به منوی سمت راست و بخش اطلاعات و کلیک بر روی تعریف غذا به شما امکان می دهد پیش غذا؛ نوشیدنی ها؛ دسرها، غذاهای ایرانی، غذاهای فرنگی، فست فود، کافه...  
اطلاعات پایه
[ چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ ]
اطلاعات پایه
  در سمت راست صفحه اصلی با مراجعه به منوی اطلاعات و کلیک بر روی اطلاعات پایه این صفحه باز می شود:      واحد شمارش کالا:در این قسمت شما واحدهای شمارش...